fbpx

Hijyen Politikası

 

HİJYEN POLİTİKASI

 

“Dondurma, sütlü/şerbetli tatlı, yaş/kuru pasta üretimi ve yemek üretimi/catering” faaliyetlerinde hijyen politikamız;

  • Personel hijyenini sürekli sağlamak,
  • Personelin sağlık kontrollerini sürekli kılmak ve takip etmek,
  • Gıda güvenliği ve temel hijyen ilkeleri konusunda personeli sürekli eğitmek,
  • Güvenilir tedarikçiler ile çalışmak ve güvenilir ürün tedarik etmek,
  • Hammadde/nihai ürünleri uygun sıcaklıkta ve temiz depolarda muhafaza etmek,
  • Hammade ve nihai ürünleri ayrı depolarda muhafaza etmek,
  • Temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini sürekli uygulamak,
  • Rutin olarak haşere kontrol önlemlerini almak,
  • Rutin olarak personel/yüzey/ekipman/ürün için mikrobiyolojik analizler yapmak,

MARDO (Marşıl Dondurma) Şti. Ltd. Gıda Güvenliği ilkelerine bağlı kalarak oluşturduğu tüm koşullara ve yasal şartlara uyarak çalışmalarının etkinliğini sürekli iyileştireceğini taahhüt eder.

 

Yönetici Direktör

Orhan Ağıt

Scroll to Top